Filmul „Hannibal: In spatele mastii“ este a cincea portie din franciza brevetata de ucigasul in serie. Dupa vizionare, speri ca e si ultima. Ar mai putea urma doar „Hannibal: Embrionul fatal“
Premiera poate fi urmarita in Bucuresti la Cityplex, Hollywood Multiplex si la Movieplex Cinema Plaza Romania. Dar, oricare ar fi decorul vizionarii, filmul nu trece de testul ridicolului. Nici de acela al incasarilor, care stagneaza pe la 80 de milioane de dolari. Comparati cu „Tacerea mieilor“ (272 de milioane) sau cu „Dragonul Rosu“ (209 milioane).

Scenariul lui „Hannibal: In spatele mastii“ este, paradoxal, scris de autorul prozelor „Tacerea mieilor“ si „Dragonul Rosu“, Thomas Harris, dar care nu s-a ocupat insa si de adaptarea romanelor pentru marele ecran. Bine a facut, altfel poate ajungeau si ele comedii involuntare, cum e actuala premiera de pe marile ecrane romanesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.