BRASOV. Se schiaz deja pe pirtia Bradul din Poian, unde, pe ling zpada natural, a fost pulverizat o ton de zpad artificial. Monitorii de schi au btut ieri la pas fiecare metru al pirtiei Bradul pentru a-i scuti pe schiori de probleme. Pirtia Bradul are iluminare nocturn si este destinat inceptorilor in ale schiului, intrind la categoria pirtii usoare. Alte pirtii deschise sint Postvarul, Sulinar, Lupului, Drumul Rosu, Sub Teleferic, Kanzel si Ruia. Administratorii pirtiei spun c dup aceast zpad vor fi pornite si instalatiile mari de transport pe cablu, cele dou cabine si teleschiurile. Pe toate drumurile din Brasov se circul normal.

SIBIU. Schiorii sint asteptati la pirtiile naturale de la Bilea Lac, situate la peste 2.030 de metri altitudine, unde se pot practica atit schiul de agrement, cit si schiul extrem. Turistii pot ajunge la Bilea Lac doar cu telecabina, pe o distan de peste 3.800 de metri. Un drum dus-intors de la Bilea Cascad la Bilea Lac cost o sut de mii de lei.

SUCEAVA. Trei pirtii profesionist amenajate, o zpad numai bun pentru schiat, un pahar de ceai but fierbinte chiar pe schiuri si o cazare pentru care nu trebuie s scoti prea multi bani din buzunar, acestea sint lucrurile pe care iubitorii muntelui le pot gsi in statiunea sucevean Vatra Dornei. In statiune a nins de la inceputul sptminii trecute, iar pe pirtii zpada a ajuns la circa 30 de centimetri.

CARAS SEVERIN. Bntenii pot schia in acest weekend pe pirtia de pe Muntele Semenic, aflat la o altitudine de 1.400 de metri. Din nefericire pentru amatorii de schi, zpada din ultimele zile a blocat drumul de acces spre Virful Semenic si a intrerupt alimentarea cu energie electric. MARAMURES. Sporturile de iarn pot fi practicate si in staiunile montane Borsa, Cavnic si Izvoarele, unde grosimea stratului de zpad este de aproape 30 de centimetri. Pirtia de schi din staiunea Mogosa este utilizat si de amatorii de zbor cu parapanta si deltaplanul.
CLUJ. Stratul de zpd din statiunea Bisoara este de 50 de centimetri, ins ardelenii nu se vor putea bucura de pirtii, drumurile fiind blocate.