Presedintele Parlamentului European, Hans-Gert Pottering, le-a recomandat romanilor sa mearga intr-un numar cat mai mare la votul pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie

Aflat intr-o vizita oficiala in Romania, Pottering a explicat ca este foarte important ca tara noastra sa isi trimita la Parlamentul European reprezentanti alesi in mod direct.

"Cred ca este foarte important ca toata lumea care poarta responsabilitate in societate sa transmita poporului mesajul ca este important sa voteze, sa mearga la vot. Acum exista sansa extraordinara de a vota", a declarat presedintele PE.

O mare parte dintre actualii reprezentanti ai Romaniei la Bruxelles sau Strasbourg sunt si parlamentari la Bucuresti, stare de incompatibilitate, incepand cu anul viitor. Miza o constituie cele 33 de locuri in Parlamentul European ce revin tarii noastre odata cu urmatoarea sesiune.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.