Targul de carte de la Frankfurt are un indicator neoficial, lista cu "cele mai furate carti", care ii ajuta pe editori sa determine cat de mare este interesul publicului pentru noile volume prezentate in expozitia anuala.

Ziarul "Bild am Sonntag" si postul de televiziune ZDF au intocmit o lista cu titlurile cele mai furate de la standurile organizate in cadrul targului de la Frankfurt de 15 edituri germane importante.

"Cele mai furate carti sunt de obicei cele mai vandute mai tarziu", a spus Claudia Hanssen de la editura Goldmann Verlag pentru "Bild am Sonntag", ziar care a publicat o lista cu cele mai furate zece carti in limba germana la targul din acest an.

"Acestea sunt cele populare si cel mai probabil vor ajunge pe listele de bestseller-uri", a adaugat Hanssen.
Traducerea germana a cartii "Un adevar incomod" a castigatorului premiului Nobel pentru pace Al Gore, care subliniaza pericolele incalzirii globale, se numara printre titlurile de pe lista.

Peste 100.000 de persoane au participat la targul de carte de anul acesta, care s-a incheiat duminica. La Frankfurt au fost prezenti 7.448 de expozanti din 108 tari, care au prezentat 400.000 de carti, filme si alte produse diferite, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.