Principalul trofeu al celei de-a doua editii a festivalului, in valoare de 1.500 de euro, merge in India, pentru productia “Printed Rainbow”, regizata de Gitanjali Rao.
Distinctia pentru Cel mai bun lungmetraj in valoare de 800 de euro si-a adjudecat-o un ceh: Jan Balej, pentru “One Night in One City”. Premiul pentru scurtmetraj i-a revenit italianului Simone Massi, regizorul din spatele “La memoria dei cani”.

La categoria filme realizate de studenti, cu premiul si cu cei 500 de euro aferenti s-a ales elvetianul Dustin Rees, pentru pelicula “The Cleaner”. In sectiunea dedicata videoclipului si advertisingului, cistigatorul desemnat a fost un francez - Joris Clerte, autorul lui “Ce que je suis”. Raul Taciu a fost destinatarul Premiului pentru cel mai bun film romanesc in valoare de 500 de euro, pentru filmul “Acrofobia”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.