Dupa spectacole care s-au dovedit din ce in ce mai bune, Circ & Variete Globus a pregatit o noua surpriza. "Terra maimutelor" este noul show care va acapara cu siguranta atentia publicului.

Pentru ca oamenii s-au obisnuit cu show-urile de calitate, echipa de realizatori ce a construit pas cu pas succesele de la Circ & Variete Globus a reusit si de data aceasta sa conceapa si sa puna in scena o noua productie. Nimic din ceea ce contine acest spectacol nu a fost vazut pana acum intr-o productie autohtona. "'3007 - Terra maimutelor>> este unul dintre acele spectacole care trebuie vazute, pentru a putea fi crezute, mai ales ca a fost conceput ca sa asigure inceputul unei stagiuni pline de succese si multe spectacole ce se vor juca cu sala plina", au declarat increzatori reprezentantii Circ & Variete Globus.


VIITOR

Imaginati-va Bucurestiul anului 3007. Romania, ba mai mult, intreaga planeta este condusa de... maimute. Cu siguranta o sa va ganditi ca show-ul seamana leit cu "Planeta maimutelor". Nici vorba de asa ceva, ne asigura directoarea circului, Brindusa Novac. "Tot ceea ce inseamna conducere este asigurata de maimute. Sunt politicieni-maimute, politisti-maimute. Iar in spatele lor sunt oamenii, care si-au dat seama ca responsabilitatea o poarta cei care semneaza, asa ca le-au bagat pe ele in fata", ne dezvaluie Brindusa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.