Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a confirmat ca, la finele saptamanii abia incheiate, in urma discutiilor purtate cu cei din conducerea administratiei locale din Sinaia, "s-a conturat perspectiva unui parteneriat intre Consiliul Judetean si Consiliul Local Sinaia, in vederea reabilitarii drumului spre Cota 1.400. In urma evaluarii preliminare, numai pentru reparatiile minore, trebuie investite circa sapte miliarde de lei, iar pentru reabilitarea trotuarelor si a bordurilor alte patru miliarde de lei. Iar daca parteneriatul va functiona, acest drum turistic va deveni, cu siguranta, atragator. Din pacate insa, pentru o consolidare reala sunt necesare peste 30 miliarde de lei", a mai spus sursa.

Tot la sfarsitul saptamanii trecute, Anghel a dat tema celor trei primari de pe Valea Superioara a Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga) ca, in cel mult doua luni, sa conceapa un proiect comun care sa aiba ca finalitate reabilitarea la standarde europene a infrastructurii din zona, aceasta urmand sa presupuna si alti pasi "de anvergura", astfel incat dezvoltarea reala sa nu ramana la stadiul de proiect.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.