Sanda Weigl canta jazz si muzica lautareasca.

Sanda Weigl, celebra jazz-ista, va canta pe scena Odeonului, in aceasta seara, de la ora 19.00, in show-ul "A Gipsy Without a Song", care promite sa atraga atat publicul iubitor de teatru, cat si pe cel de jazz.

Weigl a plecat din Romania la varsta de 13 ani si si-a facut cariera cantand o muzica in care se regasesc inflexiuni din muzica noastra veche. Interpreta, care s-a reintors acum in Romania dupa 42 de ani, recunoaste ca a pastrat limba romana prin cantecele Mariei Tanase. Numita de specialisti „o voce unica”, Sanda amesteca soundul de jazz cu inflexiunile muzicii tiganesti, care se recunosc si pe ultimul album, „Gipsy Killer”.

Dupa ce a cantat pe 8 octombrie la Nationalul timisorean, Weigl va fi din nou in aceasta seara, alaturi de trupa din care fac parte muzicienii Lucian Ban, Alex Harding, Gerald Cleaver, Sean Conly, Lilly Henley. Biletele de la Odeon s-au epuizat inca de la inceputul saptamanii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.