Phoenix, Iris, Holograf, Tudor Gheorghe sau A.G. Weinberger vor sustine concerte intre 15 octombrie si 4 noiembrie la festivalul "Maraton la Preoteasa", eveniment care celebreaza 70 de ani de la infiintarea casei de cultura.

Timp de trei saptamani, la Preoteasa vor avea loc concerte de folk (in zilele de marti), folclor (miercuri), jazz (joi), pop (vineri) si rock (sambata), au anuntat organizatorii, iar accesul publicului la eveniment va fi liber, informeaza NewsIn.

Pe scena vor urca artisti si formatii care s-au lansat sau au concertat, de-a lungul timpului, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa, printre care Shukar Collective, DJ Vasile, Phoenix, Talisman, Mondial, Timpuri Noi, Mircea Florian sau Mircea Baniciu.

"Toata lumea vine acolo sa isi aminteasca cum a fost si sa aduca lucruri bune", a explicat unul dintre organizatori, Cristina Pop.

Festivalul include si spectacole de teatru, cum ar fi piesa "Napasta" a Teatrului Studentesc Podul, care aniverseaza, la randul sau, 40 de ani de activitate. Piesele teatrului studentesc se vor joaca in podul de la Preoteasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.