Dupa concertul aniversar, trupa Iris pregateste un turneu prin tara.
„V-am promis cu cinci ani in urma ca ne vom vedea la „Iris 30”. Daca tot suntem aici, sa stabilim de acum intalnirea pentru „Iris 40!”„, le-a propus Cristi Minculescu celor peste 18.000 de prieteni ai trupei Iris, printre care si figuri cunoscute, precum Ivan Patzaichin, care s-au adunat vineri seara la Aeroportul din Baneasa pentru a sarbatori cei 30 de ani de cariera impliniti de „nationala de rock a romanilor”.

Spectacolul aniversar, un eveniment pentru care organizatorii au alocat un buget de 200.000 de euro, a fost un succes pe care toti il sperau, dar pe care putini ar fi indraznit sa-l estimeze la asemenea proportii: „In urma cu cinci ani, cand la Baneasa s-au strans 15.000 de fani, multi au spus ca lumea venise, de fapt, pentru invitatul special, Uriah Heep. Am dovedit acum, cand au venit aproape 18.000 de prieteni ai trupei, ca Iris-ul este una dintre cele mai respectate marci romanesti si probabil, una dintre cele mai iubite formatii autohtone”, explica Dorian Ciubuc, producatorul spectacolului si prieten al trupei inca de la infiintarea acesteia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.