Chiar daca stelele raman la intrare, calitatea serviciilor din hotelurile romanesti nu mai pacaleste pe nimeni dintre cei avizati. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a stabilit ca hotelurile sa primeasca, incepand din 2008, o clasificare suplimentara in ceea ce priveste calitatea serviciilor, prin introducerea brand-ului "Hotel recomandat ANAT".
Asociatia va oferi aceasta certificare hotelurilor care ofera clientilor servicii de calitate, clasificarea propriu-zisa ramanand competenta ministerului.
Modul in care se vor acorda aceste licente va fi stabilit impreuna cu patronatele din industria hoteliera, in cadrul Targului de Turism al Romaniei, care va avea loc in perioada 18-22 octombrie.
Probabil, agentiile de turism membre ANAT vor introduce in ofertele sale doar acele hoteluri care primesc acest brand. Este important si pentru agentii ca turistii sa fie multumiti de hotelurile in care noi ii trimitem, pentru ca altfel, nemultumirea lor se va rasfrange si asupra lor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.