Un repertoriu mozaicat, gandit astfel incat sa multumeasca asteptarile unui public eterogen, la care se adauga regizori de diferite varste si formatii, astfel incat fiecare spectator sa poata alege macar un titlu dintr-o paleta de vreo 20, cate se joaca in mod curent.

E adevarat, teatrul de pe Bulevardul Magheru, de multe ori numit de catre critici „bulevardier" (uneori pe drept, de cele mai multe ori insa pe nedrept), nu se poate plange ca n-are public.

Pentru ca se simte dator a onora si cele mai simple, si cele mai sofisticate gusturi, „Nottara" a pregatit, pentru luna octombrie, un pachet de premiere, care, cu siguranta, vor retine atentia. Spectacolul de deschidere a stagiunii a fost Cui am onoarea sa ma adresez? de Peter Shaffer, in regia lui Petre Bokor si scenografia Vioricai Petrovici.

Este o productie ce a avut, deja, premiera la Avignon, unde s-au jucat, cu succes, 20 de reprezentatii (in limba franceza). O montare emotionanta, interpretata cu umor si inteligenta scenica de catre Victoria Cocias.­ Cea de-a doua premiera o constituie Ritmuri, un spectacol de Diana Lupescu, coregrafia: Roxana Colceag, muzica: EIUNIEA, cu: Crenguta Hariton, Gabriela Crisu, Ioana Calota, Raluca Gheorghiu, Cristian Nicolaie, Alexandru Mike Gheorghiu, Lucian Ghimisi, Ion Grosu. Spectacolul s-a bucurat, pana acum, de doua turnee in strainatate - la Viena si la Munchen, unde a fost primit cu multa caldura.Ritmuri are ca tematica cele mai importante momente ale ciclului vietii: nastere, botez, casatorie, razboi, moarte, reflectate in traditiile populare romanesti.