Pe 25 octombrie, la Muzeul Taranului Roman se va lansa o noua editura, Zeta Books, specializata in literatura academica.
Piata romaneasca de carte are, din aceasta toamna, inca un jucator: Zeta Books. O editura lansata de curind, care, cu toate ca este fondata in Romania, are foarte multi colaboratori straini si va trata o zona destul de slab reprezentata pina acum: stiintele umaniste si arta.

Textele de filosofie, antropologie, sociologie sau de cultura vizuala vor fi publicate in limba engleza, dat fiind ca publicul targetat este cel din mediul academic international, si se vor putea cumpara fie in format clasic, fie in acela digital. „Daca, in ceea ce priveste publicatiile din domeniul stiintelor exacte, tehnologia s-a miscat mai repede, in cazul stiintelor umaniste lucrurile nu stau deloc asa. Iar noi vrem sa schimbam putin acest lucru“, spune Paul Balogh, directorul Zeta Books. Si cum proiectul a fost gindit ca un instrument util, preturile cartilor il fac accesibil.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.