Doua sute de persoane s-au strins luni dimineata in fata Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) pentru a primi bani sau actiuni la Fondul Proprietatea
Majoritatea acestora nu intrasera in posesia titlurilor de despagubire, dovezi eliberate de ANRP dupa evaluarea dosarelor acceptate de catre primarii, singurele care pot fi convertite in actiuni ale Fondului Proprietatea (FP) sau in bani, in limita a 500.000 de lei.

Fara a fi informati nici de ANRP, nici de catre o alta institutie, sutele de nemultumiti cu dosare de despagubire asteptind la primarii spre rezolvare de ani buni au ajuns la concluzia ca trebuie sa vina la ANRP pentru a fi despagubiti. Confuzia a aparut dupa ce oamenii au inteles ca, indiferent daca au primit sau nu titlurile de despagubire de la ANRP, se pot prezenta la aceasta institutie pentru a fi despagubiti incepind cu 1 octombrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.