Directorul Teatrului Mic nu si-a depus proiectul de management.

Directorii de teatre din Bucuresti trebuiau sa depuna pana pe 10 septembrie proiectele lor de management pe urmatorii trei ani pentru institutiile pe care le conduc, obligati prin Ordonanta nr. 26 din 14 iulie 2005 privind managementul institutiilor publice de cultura.

Daca 11 dintre cei 12 directori de teatre si-au depus la timp proiectele la Primaria Capitalei, singurul care a ignorat legea si nu a depus vreo hartie este tocmai unul dintre cei mai controversati manageri din breasla teatrului, Florin Calinescu, director al Teatrului Mic.

„Primarul Adriean Videanu se pare ca i-a acordat un ragaz special lui Florin Calinescu pana pe 1 octombrie, desi acest lucru este cu totul ilegal”, spune actrita Oana Ioachim, de la Teatrul Mic.

„Nu mai suport sa vad cum tergiverseaza primaria sa ia o decizie si este strigator la cer faptul ca se acorda circumstante atenuante unui om care a distrus Teatrul Mic”, declara actrita.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.