Regizorul Martin Scorsese, va realiza un documentar despre viata lui George Harrison, unul dintre membrii formatiei Beatles, informeaza NewsIn.

Familia lui Harrison va colabora cu Scorsese si ii va furniza acestuia, materiale de arhiva. Documentarul va vorbi despre cariera lui Harrison in formatia Beatles, dar si despre cariera in cinematografie, si ca muzician solo. Scorsese, care a abordat subiecte legate de credinta, in "Kundun" si "Ultima ispita a lui Iisus", se va concentra si pe cautarile spirituale ce au jucat un rol important in viata lui Harrison.

"Muzica lui George Harrison si cautarea sa spirituala este o poveste care va prinde astazi si de-abia astept sa sap mai adanc", a spus Scorsese.

La documentar va lucra si David Tedeschi, care a colaborat cu Scorsese si la pelicula despre Rolling Stones "Shine A Light", dar si la documentarul "No Direction Home: Bob Dylan".

Ceilalti doi membri in viata ai formatiei Beatles, Paul McCartney si Ringo Starr, vor participa, de asemenea, la realizarea productiei. Casa de discuri a trupei, Apple Records, la care sotia lui Harrison, Olivia, este partener, va colabora de asemenea cu Scorsese.

"George ar fi fost foarte fericit sa stie ca Martin Scorsese a fost de acord sa-i spuna povestea", a declarat Olivia Harrison.

Interviurile si productia filmului documentar despre George Harrison, vor incepe la finalul lui 2007, iar lucrul la pelicula va dura cativa ani, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.