Un festival de muzica si film, Vienna Music Film Festival, care cuprinde proiectii ale unor spectacole celebre sustinute de Filarmonica din Viena, Anna Netrebko sau Roberto Alagna, se va desfasura intre 26 si 30 septembrie in Piata Ateneului Roman, in continuarea Festivalului Enescu.
Vienna Music Film Festival este organizat de ArCuB, Centrul International de Muzica si Media, Primaria Viena si Wien Tourismus, continuand un alt eveniment similar, desfasurat in 2006, Mozartfest.

Potrivit ArCuB, festivalul, care va debuta pe 26 septembrie, la ora 18, in Piata Enescu, cuprinde proiectii open-air, concerte live si amenajarea unui ring unde spectatorii vor putea dansa pe ritmurile clasice ale marilor compozitori. Organizatorii promit ca publicul se va simti ca la Viena, datorita cafenelelor ce se vor instala in piata, standurilor cu suveniruri si pictura si muzicii. Zona va fi deschisa publicului in mod gratuit intre orele 11 si 23.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.