Peste un milion de fani ai trupei Led Zeppelin s-au inscris pentru a cumpara bilete la singurul concert pe care il va sustine formatia, pentru prima oara din 1988, in noiembrie, la Londra.

Doar 20.000 de bilete sunt disponibile pentru show-ul ce va avea loc la Arena O2 din Londra, un spectacol in memoria fondatorului casei Atlantic Records, Ahmet Ertegun. informeaza NewsIn.

Promoterul evenimentului, Harvey Goldsmith a spus ca a fost "depasit" de numarul de cereri". „Am dori sa multumim fanilor pentru sprijin", a declarat Goldsmith.

Fanii vor fi anuntati pana la 1 octombrie daca se numara printre fericitii care vor primi bilete. Ei trebuie sa plateasca 125 de lire sterline (aproximativ 250 de dolari), plus taxe, pentru un bilet pentru a-i mai vedea inca odata impreuna, pe legendarii Led Zeppelin.

Led Zeppelin este una dintre cele mai iubite formatii de muzica rock. Dupa mai bine de 25 de ani de la hotararea de a incheia activitatea muzicala datorita mortii tragice a lui John Bonham din 1980 , muzica formatiei Led Zeppelin continua sa fie ascultata cu mare placere, sa se vanda foarte bine si sa exercite o influenta importanta asupra muzicii rock contemporane.

Ultimul concert al trupei a avut loc la Berlin, in iulie 1980, cu doua luni inainte de moartea lui Bonham. Cinci ani mai taziu, Page, Plant si Jones au cantat la un concert Live Aid, si apoi la a 40-a aniversare a casei de discuri Atlantic Records, in 1988.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.