Patru persoane au fost ranite, in aceasta dimineata, in urma unei explozii la Uzina de Armament Mija din judetul Dambovita. Starea ranitilor este in acest moment stabila, transmite NewsIn.

Potrivit Inspectoratului de Politie Dambovita, la Sectia Pirotehnica a uzinei s-a produs o deflagratie in timp ce se lucra la dezamorsarea unui echipament ce continea pulbere. Pulberea s-a aprins, iar in urma exploziei au fost ranite patru persoane, trei femei si un barbat.

Seful Serviciului de Ambulanta Dambovita, Silviu Gotea, a declarat, ca viata ranitilor nu este pusa in pericol, dar, pentru mai multa siguranta vor fi adusi la un spital bucurestean. "Trei dintre ei prezinta arsuri pe 30% din suprafata corpului, cel de-al patrulea este ranit usor", a declarat Gotea.

In urma accidentului, ranitii au fost adusi la Spitalul Judetean Targoviste. Liderul sindical al intreprinderii, Giovanni Locatelli, i-a insotit pe cei patru raniti, informeaza NewsIn.

Reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, politisti si inspectori IT, se afla in acest moment la Uzina de Armament Mija, pentru a stabili cine este principalul vinovat in acest accident produs la locul de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.