Un tanar din Campulung Muscel a incercat sa-si puna capat zilelor de suparare ca nu reuseste sa ajunga la emisiunea „Surprize, Surprize“ unde doreste sa o cunoasca pe femeia visurilor sale, Andreea Marin.

Cativa zeci de locatari din cartierul muscelean Grui au asistat miercuri seara la un spectacol sinistru dat de un bolnav psihic. Marian Penciu sufera de mai multi ani de schizofrenie si a fost de mai multe ori internat la psihiatrie. Tanarul, de 27 de ani, locuieste impreuna cu parintii intr-un apartament la etajul IV si miercuri seara a vrut sa sara pe geam.

A facut mai intai o criza si a aruncat pe fereastra televizorul, butoiul cu muraturi, mai multe scaune si perdeaua. Apoi s-a inarmat cu un topor si s-a urcat pe geam, cu picioarele atarnand in exterior. Degeaba au incercat oamenii sa-l calmeze. El o tinea una si buna ca se omoara pentru ca nu reuseste sa ajunga la emisiunea Surprize, Surprize sa o vada pe Andreea Marin, de care este indragostit lulea. Tanarul arata multimii stranse ca la circ o esarfa spunand ca este magica si o are de la Zana Surprizelor. Un echipaj de politie si unul de la Salvare au fost de fata, nu care cumva barbatul sa se arunce in gol. Marian Penciu avea unghiile date cu oja rosie si striga cat il tineau plamanii ca el este 'Printul imparatului>> si ca 'Fecioara Maria s-a nascut in Africa>>.

BILET DE TRIMITERE LA 'SURPRIZE, SURPRIZE>>

Atmosfera tensionata a durat aproape o ora, timp in care mai multe persoane au incercat sa negocieze cu barbatul. In cele din urma, a reusit sa-l convinga sa se dea jos un vecin cu care Marian Penciu a copilarit. Imediat a fost imobilizat de catre politisti, urcat in Salvare si sedat. In prezent, primeste tratament de specialitate la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean Arges. Interesant este faptul ca in buzunarele tanarului cadrele medicale de la ambulanta au gasit un bilet de trimitere de la medicul de familie catre 'Surprize, Surprize>>, semnat de dr. Carmen Lipanu. Probabil ca doctorita a facut acest lucru ca sa-l calmeze, insa nu este deloc deontologic, si colegele de breasla de la Salvare s-au cam suparat.

Contactata de noi, Andreea Marin ne-a declarat: "Iertati-ma, dar imi rezerv dreptul de a nu crede intr-o asemenea poveste. Noi facem numai lucruri bune, suntem aproape de oameni si nu vad nici un motiv pentru care cineva ar face gesturi extreme, nici macar din dragoste pentru noi. Tind sa cred ca totul este o exagerare", incheie Zana Surprizelor.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.