Dansul contemporan, muzica si teatrul se unesc intr-un spatiu de „joaca" intercultural.

Cea de-a doua editie a festivalului Plai aduce la Timisoara cele mai mari nume ale jazz-ului, piese de teatru, demonstratii de dans, lansari de carte si expozitii de fotografie.

Evenimentul multicultural, care a debutat ieri, are loc la Muzeul Satului Banatean, considerat de organizatori "un loc de joaca interculturala".in incinta aleasa pentru desfasurarea evenimentului, sunt amplasate corturi, care au nume sugestive, de genul Cortul de Lectura, unde in fiecare zi a festivalului o editura va lansa cate o carte, Cortul Chillout, care va gazdui proiectii de arta video. in cortul Green Life se vor purta discutii despre metafizica, astrologie, alimentatie naturala si drumetie.

Cortul Asiatic este destinat tuturor celor interesati de continentul galben. Aici, vor avea loc discutii despre cultura asiatica, iar cei mai curajosi dintre participanti se vor putea picta pe corp cu hena si chiar sa se imbrace in traditionalul sari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.