Specialistii din domeniu spun ca 2008 va fi anul in care la moda va fi mobila asiatica viu colorata. Cei care doresc sa faca economie pot opta doar pentru un dormitor care se inscrie, ca si conceptie, in acest trend si care costa aproximativ 1.300 de euro
„Clientii sint din ce in ce mai interesati de modelele asiatice pentru redecorarea intregii locuinte. Pe linga dormitoare, livinguri si bucatarii, mobilierul asiatic este indicat si pentru holuri si, de ce nu, pentru mobilarea incaperilor de baie“, ne-a spus Iosif Kiszner, General Manager in cadrul firmei SC Amis Impex SA. Un dormitor asiatic inseamna un pat generos ca dimensiune, dar mai mic de inaltime, chiar jos am putea spune, cu linii curbate. De asemenea, masutele vor fi mai joase, ca si comodele de altfel. Scaune nu exista pentru ca asiaticii nu au asa ceva in dormitoare. In loc de scaune, in dormitor trebuie sa existe niste perne de mai mari dimensiuni. Canapeaua din living poate fi din materialul pe care il doreste proprietarul, inclusiv din piele. „Pielea va predomina in continuare livingurile romanilor“, a adaugat Iosif Kiszner. Pentru holurile caselor, ca si pentru living, se pot folosi comode stilate, gen Ludovic, comode asiatice si chiar colorate, dar cu vopsele naturale. Dulapul de bucatarie trebuie sa fie tot din lemn, dupa cum spune Iosif Kiszner, si dintr-o bucata. Baia poate fi de asemenea amenajata cu mobilier din lemn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.