De pe la jumatatea lunii august o trupa de circ s-a instalat langa Piata Drumul Taberei din Capitala.

Lasand la o parte faptul ca afisele trupei Aquatico Belluci invita publicul in Piata Moghiorosi (adica nu numai ca folosesc un nume pe care piata nu il mai poarta de mult, dar mai si pune la plural numele comunistului Alexandru Moghioros), spectacolul italienilor care spun ca fac circ acvatic nu contine decat un singur moment care include apa. Un om inoata intr-un bazin in care se afla un rechin, despre care ni se spune ca este foarte periculos.

Poate este. Mai exista un fel de dans al unei fantani arteziene. Acestea sunt singurele momente in care apare apa in spectacolul de la Bucuresti al trupei care a starnit interesul bucurestenilor si al celor de prin alte opt orase din tara cu noutatea acvatica.
Online Advertising

Prima parte a spectacolului e formata din numere cu artisti de circ: jongleri, acrobati, clovni. Dar in afara momentului prezentat de un contorsionist, nimic nu este prea spectaculos. Ba, la reprezentatia la care am asistat am vazut vreo doua numere ratate.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.