Incepand de astazi, publicam fragmente cu notele regizorului despre partea nevazuta a filmului laureat cu Palme d'Or, la Cannes. Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", in regia lui Cristian Mungiu, va putea fi savurat, de vineri, 14 septembrie, si de spectatorii romani.

De vineri, filmul de Palme d'Or intra in cinematografele romanesti.

Filmul care a sedus deopotriva publicul, criticii si juriul de la Cannes va putea fi vizionat, de vineri, si de spectatorii romani. „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, in regia lui Cristian Mungiu, primul lungmetraj autohton laureat al unui Palme d'Or, va avea premiera pe 14 septembrie la Bucuresti si Iasi, o zi mai tarziu la Timisoara si pe 16 septembrie la Brasov.

In asteptarea premierei, „Evenimentul zilei” publica in exclusivitate note ale lui Cristian Mungiu din „bucataria” productiei sale. In primele comentarii din rubrica „Povestea filmului meu”, pe care o inauguram astazi, aflati de ce aceeasi lampa albastra apare in doua locuri diferite, cum au aparut in cadru pachetul de Assos si sticluta de Lapte Doina sau de ce filmul incepe cu o tacere apasatoare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.