Ieri, la resedinta ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, excelenta sa Nicholas Taubman, s-a lansat pe piata “National Geographic Traveler Romania”. Ghidul este editat in limba engleza, in conditii grafice de exceptie.
Ghidul “National Geographic Traveler Romania” este realizat de National Geographic Society, prin finantarea guvernului Statelor Unite ale Americii, prin USAID. El se adreseaza in primul rand turistilor straini care vor sa viziteze Romania si nu au inca la dispozitie o lucrare care sa ii indrume. “National Geographic Traveler Romania” a fost realizat pe baza unui imprumut nerambursabil in valoare de 215.000 de dolari, bani proveniti din partea USAID, si apare in prima faza intr-un tiraj de 20.000 de exemplare. Deocamdata nu a aparut decat editia in limba engleza, insa aceasta va fi urmata saptamanile viitoare de cea in limba romana, apoi de editiile in franceza si poloneza. Este posibila aparitia volumului si in germana si italiana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.