"Cenusareasa" prefateaza premiera cu "Alba ca Zapada si cei sapte pitici" la Teatrul "Ion Creanga"

Teatrul "Ion Creanga" (TIC) din Bucuresti deschide maine stagiunea 2007-2008, cu un spectacol de succes din repertoriul sau, "Cenusareasa" (foto), in regia lui Ion Lucian. Una dintre cele mai indragite povesti, "Cenusareasa" de la Teatrul "Ion Creanga" isi propune, intr-o dramatizare cu priza la public, sa le deschida copiilor poarta catre lumea unora dintre cele mai indragite personaje ale copilariei.

Unul dintre spectacolele de succes din repertoriul TIC, muzicalul "Cenusareasa" va deschide maine, la ora 11.00, stagiunea 2007-2008. Cu o muzica de Dumitru Capoianu, montarea are la baza o dramatizare de Ion Lucian si Virgil Puicea, o scenografie de Luana Dragoiescu si coregrafia Pastorel Ionescu. Din distributie fac parte Monica Florescu, Anca Zamfirescu, Mirela Busuioc, Cerasela Constantin, Cristian Irimia, Marioara Sterian/ Cornelia Pavlovici, Dumitru Anghel, Eduard Jighirgiu.

Cea dintai premiera a noii stagiuni va fi "Alba ca Zapada si cei sapte pitici", in regia lui Cornel Todea, un titlu care a mai fost montat de trei ori pe aceasta scena in decursul vremii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.