Dupa ce Cristian Tudor Popescu, Lelia Munteanu, Bogdan Chirieac si Adrian Ursu au batut palma cu Mircea Dinescu, acesta din urma ne-a declarat ca s-a hotarat conceptul noului cotdian:

"Vom face un ziar de atitudine, pentru ca am sentimentul ca toate ziarele devin, pe zi ce trece, tot mai usor digerabile. Va fi un ziar care sa vegheze la ce se intampla in Romania. Am sentimentul ca politicienii s-au cam linistit. Ei spun la 60 de ani ca se simt ca la 40, iar noi imbatranim inainte de vreme. Acum a venit randul nostru sa intinerim. In plus, nu avem de gand sa stam la remorca nimanui si vom da si in stanga, si in dreapta!".Mircea Dinescu a mai spus ca nu vor fi alti investitori, pentru ca "nu este nevoie". C.T. Popescu va fi redactor-sef, iar Dinescu, senior editor. Mircea Dinescu mai conduce doua publicatii, "Aspirina saracului" si "Plaiul cu boi".

Intre timp, la "Adevarul" s-au subtiat randurile, iar de saptamana viitoare se vor face alte angajari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.