"Primarele Efemeride"Galeria "Dialog" de la parterul Primariei Sectorului 2 incheie o vara caniculara, cu lucrarile Mihaelei Munteanu Ramnic, absolventa a Institutului de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu"(1971), clasa Mariei Blendea, ce este stabilita de multi ani in Germania.

Activitatea artistei, una extrem de bogata, cuprinde: pictura, grafica, tapiserie, colaje, design textil, sculptura, amenajari de interior s.a.m.d. Premiile cu care a fost rasplatita de-a lungul anilor, confirma vizibilitatea acestui demers vizual bogat si continuu, ca o muzica neintrerupta.

Expozitia de la sala "Dialog": "Primarele Efemeride" (pictura, obiecte plexiglas), pe care Ruxandra Garofeanu a curatoriat-o cu precizie si profesionalism chirurgical, este construita pe exprimarea monumentalitatii si stratificarea unor forme si culori, pe armonia unei lumi spatiata in viziunea Mihaelei Munteanu Ramnic, ca o contemplare a ordinii.

"Efemeridele" din plexiglas (un material comun, folosit la obiecte de prima necesitate) devin, in fantezia artistei, adevarate vietati in expansiune, tensionate de cromatica fabuloasa si de linearitatea sau curbura lor mirifica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.