Bun. Asa ceva chiar nu s-a mai intamplat pana acum la Gala tanarului actor „Hop“ de la Mangalia. Au mai fost intamplari iesite din comun, ce-i drept, poate cea mai tare dintre ele aceea cu un concurent cerand mana iubitei pe scena, dupa ce si-a spus monologul, dar ca acum...

Juriul a fost profund tulburat de declaratia castigatoarei Premiului „Sica Alexandrescu”, Aniela Petreanu, care a declarat ca distinctia o ajuta sa ia o decizie, fiindca se afla la o raspantie in viata ei.

Mai exact, a spus tanara actrita, „eram pe punctul de a emigra in Statele Unite, dar acum m-am decis sa raman”. Sigur, sala a aplaudat, s-a bucurat, dar membrii juriului s-au uitat unii la altii cu inima stransa: am facut bine? Am facut rau? Cine poate sa spuna?
Online Advertising

De fapt, in asemenea momente iti dai seama cel mai bine cat atarna aceste premii in viata unor oameni tineri, aflati la inceput, in fata carora se deschid mai multe drumuri, mai multe posibilitati.

in alta ordine de idei, oricate drumuri s-ar deschide in fata unei actrite ca Ana Macovei, sper ca teatrul nu va iesi din carti pentru ea, fiindca ar fi o mare pierdere. Pentru teatru. Nu pentru „teatrul de scandura”, cum cerea cu exces de patetism cineva la Gala, nemultumit ca, dintre spectacolele de grup, cele de teatru-dans sunt mai bune decat cele „cu text”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.