Cu titlul modificat din „30 si ceva“ in „Boogie“, lungmetrajul cu Anamaria Marinca si Dragos Bucur se afla in stadiul ultimelor repetitii de dinaintea filmarilor.
Dupa o prima saptamina de repetitii in Bucuresti, care au constat mai degraba intr-o lectura a textului, acum urmeaza o saptamina tot de repetitii in locurile in care se va filma, aflate la Neptun. Strigatul „Motor!“ este planificat pentru ziua de 10 septembrie, iar filmarile vor dura 23 de zile si nopti, regizorul Radu Muntean sperind sa finalizeze aceasta etapa pe 5 octombrie.

Scenariul, realizat de Alexandru Baciu, Razvan Radulescu si Radu Muntean - pe atunci cu titlul „30 si ceva“ -, a luat „bronzul“ la concursul organizat in 2006 de Centrul National al Cinematografiei, obtinind astfel 1.000.000 de lei. Cei trei s-au ales deja cu Premiul Uniunii Cineastilor pentru scenariul celui de-al doilea lungmetraj semnat Radu Muntean, „Hirtia va fi albastra“. Regizorul marturiseste insa ca ideea ii apartine si ca a fost un scenariu mai greu de scris decit predecesorul sau, dar ca a stiut de cind lucra la „Hirtia va fi albastra“ ca „Boogie“ este urmatorul sau lungmetraj. „Am schimbat o gramada de variante, mai ales pina am ajuns la un sinopsis care sa ne multumeasca pe toti trei“, afirma Muntean.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.