Doua arme din al doilea razboi mondial, in stare perfecta de functionare si folosite recent, au fost gasite intr-un stog de fn dintr-un perimetru in care erau crescute vaci
. Descoperirea a fost facuta pe raza comunei sucevene Stulpicani. Oamenii legii aveau informatii ca pe terenul respectiv, proprietarul, Vasile Nainer, in varsta de 62 de ani, si-a ascuns un intreg arsenal, pe care-l folosea pentru a vana ilegal prin padurile din zona. Banuielile lor s-au confirmat in momentul in care, intr-o casuta din lemn construita pe acel teren, a fost gasita o carabina militata originala. Intr-un stog de fan de pe proprietatea respectivului, oamenii legii au dat si peste o a doua carabina, precum si peste 11 cartuse cu glont, 300 de grame de pulbere pentru cartuse militare, 6 cartuse de vanatoare sertizate manual, 32 de capse pentru cartuse de vanatoare si alte elemente de munitie (25 de tuburi pentru cartuse militare si 27 de proiectile glont).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.