Social 1 August 2007 23:59
Pai pina sa renasca doar acei ce har avutara pina acum… s-au ales cu multe fripte si arsuri…

Anul acesta sarbatorim (am vrea) cei 45 de ani de zbucium, lupte atit cu sisteme politice cit si cu noi insine, ani de pribegie prin lumi necunoscute si neintelese, ani de dor de tara si de parinti si prieteni...cei care-au mai ramas...biata mea mama a platit cu viata libertatea care ne-am luat-o haiduceste. M-am gindit la ceva...poate se vor gasi citiva sa ma indrume sa realizez aceasta viziune:

Un mic templu de sa zicem 40m patrati, in care un perete e un ecran mare pe care zi si noapte ani si ani, la infinit, sa se proiecteze filme sau dvd, clipuri, etc., niste boxe serioase, in timp ce noi, asa cum dam bir cu fugitii, sa ne aflam in niste sticlute intr-un raft...asta-I cenusa lui Covaci, a lui Tandarica, Ioji, etc.... de ce sa ne manince viermii intr-un cimitir , incalecati claie peste gramada asa cum e bussines-ul mortuar, cind putem sa rezistam elegant , curat si cu trimitere in viitor. Pe un perete sa fie trei robinete, unul cu tuica altul cu vin altul cu bere si cine vrea sa stie cine a fost PHOENIX sa vina si sa se bucure ca am existat.

Poate ca va fi ultima sarbatorire, in conditiile de fata, nu stiu citi ani vom mai bate la tobe asa cum se bate la noi sau vom tine ghitara pe umeri.

M-as bucura sa stau intr-o zi intr-o sala in public si sa aplaud o noua formatie PHOENIX, sa demonstram ceea ce altii nu au reusit, NEMURIREA!!!
Am inceput un proces de intinerire a formatiei.

Am inlocuit, asa cum au cedat unii si altii (de la Moni Bordeianu, Kamocsa Bela, Claudiu Rotaru, Pilu Stefanovici, Gunther Reininger, Zoli Kovacs, Liuba Cornel, Costin Petrescu...insir doar unii dintre cei aproximativ 40 de artisti de cea mai mare calitate ce si-au adus aportul la succesul numelui de PHOENIX), cu tinere talente ca Mircea Baniciu, Iosif Kappl, Tom Buggie, Ivan Kopilovici, Mani Neumann, Dzidek Marcinkiewicz, Alin Oprea, Lucian Cioarga, Tavi Colen, Jools Cooper, Malcom J Lewis, ca si altii care ii inlocuiesc de la caz la caz pe acestia... ca Bogdan Bradu, Guillermo Corujo Dominguez...

Lista este lunga si ceia ce as vrea sa se inteleaga este ca PHOENIX este un produs pur spiritual la care si-au dat multi aportul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.