Social 28 August 2007 00:42
Un sondaj recent realizat in Marea Britania a scos la iveala faptul ca cei mai nefericiti oameni sunt barbatii cu varste cuprinse intre 35 si 44 de ani, chiar mai mult decat adolescentii si batranii. La studiu au participat 3.600 de persoane care au fost rugate sa-si evalueze nivelul de multumire pe o scara de la 1 la 10.

Majoritatea barbatilor cu varste intre 35 si 44 de ani, care la tinerete si-au notat nivelul de bunastare cu 7,3, plonjeaza intr-o criza a varstei medii, raportand niveluri de satisfactie notate cu 6,8. Nivelul general de satisfactie pentru barbatii si femeile din Marea Britanie a fost notat cu 7,3, rezultat care sugereaza ca, in general, oamenii se simt multumiti. 74 la suta dintre oameni au declarat ca se simt in general optimisti. Perioada de dupa pensionare este pentru britanici cea mai fericita, femeile si barbatii cu varsta de peste 65 de ani raportand un nivel al satisfactiei notat cu 7,65 si respectiv 7,8. Cat despre mitul "adolescentului furios", acesta a fost destramat, statisticile indicand ca tinerii intre 16 si 24 de ani sunt in general multiumiti (7,3).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.