Politisti din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Brasov sunt acuzati de catre prostituatele din Gara CFR Brasov ca le-au obligat sa faca sex in schimbul "iertarii" de la amenzi sau pentru a fi lasate sa-si faca meseria in liniste. La randul lor, mai multi patroni ai restaurantelor din incinta Garii CFR Brasov sustin ca sunt obligati de catre politisti sa suporte cheltuielile rezultate in urma consumului de alcool. Liliana C., o prostituata in varsta de 24 de ani, sustine ca de sapte ani este obligata sa intretina raporturi sexuale cu politistii din Gara CFR. La randul lor, angajatii patronilor de restaurante sustin ca politistii beau si mananca pe gratis.

Elena P., o alta prostituata din incinta Garii Brasov, a depus la randul ei o reclamatie la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, PNA si Corpul de control al Ministerului Administratiei si Internelor. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, procurorul Catalin Borcoman, a confirmat ca s-au "conexat pentru plangeri care ii reclama pe politistii din cadrul Serviciului Transporturi Feroviare Brasov. Acestia sunt acuzati de amenintare, viol, furt, talharie si abuz in serviciu". Cazul este in curs de cercetare. Poate cu aceasta ocazie anchetatorii vor elucida si "misterul" autobuzului plantat in parcarea din zona Garii CFR Brasov care, pe langa faptul ca era dotat cu aparate de jocuri electronice, avea instalat si un pat. La ce servea acel pat ramane sa stabileasca ancheta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.