Social 27 August 2007 23:11
Festivalul Delta Music Fest, organizat de Fundatia Anonimul, se va desfasura in perioada 30 august - 2 septembrie, la Sfantul Gheorghe, un mic “colt de rai”, unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Festivalul va aduce pe aceeasi scena nume importante ale muzicii electro internationale: U.N.K.L.E., DJ Food, Sofa Surfers, Scratch Perverts, Banco de Gaia si Coldcut.Unul dintre headliner-ii Delta Music Fest, U.N.K.L.E., a sustinut recent unul dintre cele mai apreciate show-uri din cadrul festivalului Sziget de anul acesta. Infiintat in 1984 de catre celebrul DJ James Lavelle, U.N.K.L.E. a castigat nu doar simpatia fanilor, cat si pe cea a “colegilor” din industria muzicala. Pe albumele trupei, Lavelle a colaborat cu Thom Yorke de la Radiohead, Mike D de la Beastie Boys, Kool G Rap, Jason Newsted de la Metallica, Richard Ashcroft pana la The Verve. Printre artistii autohtoni care vor participa la Delta Music Fest se numara Bumbapa, The Pixels, Grand & Nemo, Zicu, Gojira si Marika, Shukar Collective si DJ Pagal. Biletele pentru festival costa 140 lei, si pot fi achizitionate de pe site-ul www.bilet.ro , de la Terasa La Motoare, Librariile Carturesti si din magazinul Muzica. Organizatorii pun la dispozitia doritorilor si trei tipuri de pachete turistice, care includ atat transportul, cat si o varianta de cazare. Detalii despre aceste pachete turistice precum si alte informatii se gasesc pe www.deltamusic.ro

Joi, 30 August:
Sofa Surfers (AT)
Banco De Gaia (UK)
Gojira &Marika (RO)
Shukar Collective (RO)

Vineri, 31 August:
Scratch Perverts (UK)
Bumbapa (RO)
Unkle (UK)
The Pixels (RO)
Pagal (RO)

Sambata, 1 Septembrie:
DJ Food (UK)
Cold Cut (UK)
Grand & Nemo (RO)
Zicu (RO)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.