Social 25 August 2007 01:30
Bucurestenii cu chef de distractie sunt invitati in fata Casei Poporului sa se impuste cu apa.

Astazi si maine se poarta distractia „uda”!

Cine si-a pus in cap sa se bucure de-un weekend urban, cu siguranta nu se va plictisi. Cele doua zile libere de la sfarsitul unei saptamani caniculare sunt pline de oferte: teatru si stand-up comedy, demonstratii de afonie la karaoke, rock la racoarea puburilor sau petreceri nocturne, stropite cu cocktailuri cu multa gheata.

De departe, cel mai „racoros” eveniment din desfasurator se anunta „SPLASH!” - „Pleosc!”, pe romaneste - bataia cu apa, de care puteti sa va bucurati astazi si maine in Parcul Izvor. Amatorii, mari si mici, sunt invitati sa-si umple pistoalele din dotare - sau pe cele puse la dispozitie de organizatori - si sa se bata organizat cu apa, de dimineata si pana pe-nserat.

Uzi leoarca la Casa Poporului

Timp de doua zile, parcul din fata Casei Poporului se transforma in camp de batalii „ude”, unde se pot „lupta” toti cei care-si amintesc de bataile cu apa din curtea scolii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.