Social 25 August 2007 23:42
Astazi, pe esplanada din fata cladirii Operei Nationale, va avea loc primul concert in aer liber al ONB, intitulat "Promenada Operei", spectacol care va deschide seria unor astfel de manifestari ale institutiei.
"Promenada Operei" promoveaza spectacolul "Viva Opera" pe care ONB il va sustine la Sibiu, in Capitala Culturala Europeana 2007, pe data de 19 octombrie, in cadrul Galei de Opera. Spectacolul, cu acces gratuit, va incepe la ora 21.00 si va dura mai mult de doua ore.

Organizat in Bucuresti pentru a promova Sibiul, in calitate de Capitala Culturala Europeana, spectacolul este o premiera pentru colectivul ONB care isi doreste sa inaugureze prin acest concert o serie extinsa de "promenade", evenimente muzicale realizate in aer liber, urmand modelul institutiilor de gen din Europa, precum Operele din Londra, Paris, Roma, Viena, Berlin, Madrid, Praga etc. Programul concertului din aceasta seara este unul exceptional, dupa cum a declarat ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, apreciind in acelasi timp ca fiind vorba de o reprezentatie gratuita sunt asteptati pana la 3000 de spectatori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.