Serialul "Seinfeld" are noua sezoane pe parcursul carora sunt povestite aventurile celor patru prieteni Jerry Seinfeld, George Constanza (Jason Alexander), Cosmo Kramer (Michael Richards) si Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus).

Lansarea pe DVD a serialului va fi completa pe 6 noiembrie, cand va aparea si sezonul al noualea, care contine 24 de episoade. Ultimul sezon al serialului de succes a fost difuzat pe posturile de televiziune in 1997-1998, informeaza NewsIn.

In aceeasi zi, iubitorii serialului vor putea cumpara si un pachet cu seria completa. "Seinfeld: The Complete Series" contine 32 de discuri cu toate cele 180 de episoade si va costa 283,95 de dolari. Pachetul va avea si o carte de 226 de pagini cu fotografii, citate si reflectii personale ale lui Jerry Seinfeld.

Citeste si:

"Cand serialul a fost gata, cartea, la care s-a lucrat cativa ani sa fie gata, a fost distribuita doar actorilor si echipei", a spus Marc Rashba, vice-presedintele departamentului de marketing de la Sony Pictures Home Entertainment.

Cartea va avea alaturi si un DVD cu prima intalnire a actorilor din distributie, printre care Seinfeld, Alexander, Louis-Dreyfus si Richards. Pe DVD vor mai putea fi vizionate si documentare despre cele noua sezoane, scene taiate sau comentarii.