Social 23 August 2007 00:20
Cunoscut publicului din filme precum “Marfa si banii”, “Furia” si serialul tv “Baieti Buni”, Dragos Bucur revine pe marile ecrane, din 31 august, cu lung-metrajul “Dupa Ea”, un film de Cristina Ionescu.
Pe platourile de filmare de la “Dupa Ea”, Dragos a cunoscut-o si s-a indragostit la prima vedere de Dana Nalbaru, cea care intre timp i-a devenit sotie. ,,Nu ma vedeam in rol de tatic, imbracat la sacou si serios, iar acceptarea rolului a fost o provocare. Singura asemanare dintre film si realitate este ca acum sunt casatorit si am o fetita, pe Sofia, in rest nimic. Poate doar ca eu si Dana ne-am indragostit la prima vedere”, declara Dragos Bucur. In postura de barbat „cuminte”, inteligent, moderat si rational, Dragos Bucur este in filmul “Dupa Ea”, Stefan Robescu. Despre filmarile la lung-metrajul “Dupa Ea”, Dragos Bucur a declarat: „Colaborarea mea cu regizoarea Cristina Ionescu a fost una fructuoasa si, cred eu, de bun augur. Nu ne stiam. Am fost la casting, am dat o proba, doua, trei si asa am obtinut rolul”, a afirmat Dragos Bucur. Din 31 august, Dragos Bucur va putea fi vazut alaturi de Anca Florea, Dana Nalbaru, Victor Rebengiuc, Mimi Branescu si nu in ultimul rand Valentina Pelinel in productia Temple Film si Media Pro Pictures, “Dupa Ea”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.