Social 23 August 2007 00:16
Filmul realizat de operatorul Pro TV Sergiu Matei cu imaginile pelerinilor tibetani impuscati de granicerii chinezi este nominalizat la cele mai prestigioase distinctii de televiziune acordate productiilor din afara SUA, Premiile International Emmy.
Intitulat "Tibetans at the Chinese Border", reportajul care duce Pro TV-ul si Romania pentru prima oara la Premiile Emmy a fost nominalizat la categoria "News", unde concureaza alaturi de trei reportaje produse pentru TV Globo din Brazilia, ABS-CBN din Filipine si Channel 4 News din Marea Britanie. Nominalizarile au fost facute de un juriu de 500 de membri din 35 de tari. "Ce sa mai spun, e munca mea in acest reportaj si a fost la un moment dat si viata mea in joc. Sincer sa fiu, m-as bucura mult sa iau premiul, dar ce am obtinut pana acum, ca nivel profesional, e tot ce se poate obtine in Romania", ne-a declarat ieri Sergiu Matei, inainte de a pleca la o filmare in Bucuresti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.