Social 21 August 2007 02:03
Prima imagine pe care o tine minte de cand a ajuns in Dublin este aceea a unei tiganci din Romania care isi numara banii stransi din cersit, sprijinita de statuia lui James Joyce. A aflat apoi ca sunt mult mai multi romani care nu ne fac de rusine in Irlanda, iar in cele din urma a devenit unul dintre ei. Actorul Dan Tudor este unul dintre reprezentantii de succes ai „varstei de mijloc” din teatrul romanesc, iar destinul lui este unul cu adevarat spectaculos, numai bun sa devina intr-o zi un scenariu sau o piesa de teatru.

A absolvit Liceul „Autobuzul” si urma sa devina sofer, dar ceva dinauntru l-a facut sa-si schimbe radical traseul, iar rasplata i-a venit din descoperirea comediei, cu ajutorul lui Dem Radulescu, pe care il citeaza si azi cu drag. intre timp, succeselor de actor li s-au adaugat cele de regizor, in patru ani punandu-si semnatura pe 29 de spectacole.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.