Social 20 August 2007 01:41
"HR Vocational School", prima scoala de resurse umane din Romania, va incepe pe 14 septembrie, printr-un parteneriat educational unic al CODECS cu Chartered Institute of Personnel and Development, care are sediul in Marea Britanie.
Anul scolar se va termina pe 30 iunie 2008. Institutia de invatamant se adreseaza in special practicienilor HR si celor implicati in consultanta, training si coaching. „Beneficiile frecventarii scolii sunt obtinerea unei calificari la standarde internationale, recunoasterea profesionala si afilierea la un grup al elitelor de HR”, spune Roxana Mocanu, directorul HR Vocational School.

Pentru a deveni elev al scolii trebuie sa ai usurinta in folosirea limbii engleze (pentru a putea studia/elabora lucrari scrise), experienta de lucru de doi-trei ani, deprinderea lucrului cu calculatorul si acces la internet.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.