Social 20 August 2007 01:40
Ca sa-si racoreasca clientela molesita de caldura, managerii catorva restaurante din Capitala s-au dotat cu instalatii "de ploaie".

Dincolo de garduletul terasei, trotuarul se rumeneste la peste 35 de grade Celsius, iar trecatorii, molesiti, isi fac aer cu evantaiele ori isi potolesc buzele uscate cu apa rece. La masa din lemn maroniu, berea din paharul cu bruma aluneca pe gatul insetat.

Pe terasa e mai racoare cu 10 grade decat in strada. Din cand in cand, o patura de vapori de apa racoreste clientela si invioreaza atmosfera. Ca sa-i vina de hac caniculei, multe dintre restaurantele cu terasa din Capitala s-au dotat vara aceasta cu aspersoare. „Minunea racoroasa” a prins bine la bucurestenii afectati de canicula si a crescut profitul comerciantilor.

In zona Victoriei-1 Mai, oaza care imbie bucurestenii fara vlaga la relaxare se afla la restaurantul cu specific italian, Barka Saffron (strada Aviator Sanatescu, nr. 1).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.