Social 18 August 2007 22:28
Britanicii din trupa de rock metal Cradle of Filth "au incins" publicul adunat in fata scenei Marina Park in prima seara a Festivalului;americanii din formatia The Dandy Warhols promit distractie si muzica buna pentru amatorii de rock alternativ.
Dupa ce britanicii de la Cradle of Filth au tinut joi capul de afis al primei seri a festivalului Stufstock Greenfest, iar trupa Toy Dolls a cantat aseara pentru publicul amator de rock alternativ, astazi este randul formatiei americane The Dandy Warhols sa urce pe scena Marina Park, din Vama Veche, unde vor mai concerta, printre altii, Phoenix, Kumm si Klimt 1918.

Cea de-a cincea editie a Festivalului Stufstock a inceput in forta joi dupa-amiaza, cu o serie de concerte de rock metal, dintre care cel mai apreciat a fost cel al trupei britanice Cradle of Filth, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.