Social 18 August 2007 14:43
Ionut Oprea, fost director la Media Pro Interactiv, a lansat, impreuna cu Mihai Giulvezan, Blog Agency, prima agentie de marketing si comunicare prin internet din Romania. Agentia este specializata in blogvertising si in crearea de blog-uri profesioniste, informeaza NewsIn.

Blog Agency are ca obiect de activitate crearea, pentru orice tip de brand, persoana, produs, companie sau concept, de blog-uri profesioniste, ca parte din campaniile de marketing online.

Agentia va sustine, prin proiecte, dezvoltarea blog-urilor romanesti. "Studiez de mult timp fenomenul blog-urilor in Romania si cred ca a venit momentul sa ma implic activ in dezvoltarea si sustinerea acestui fenomen la un nivel profesionist. Vom sustine atat utilizatorii activi de internet care scriu pe blog-uri, cat si companiile care sunt dispuse sa intre in aceasta lume", a declarat Ionut Oprea, co-fondator al Blog Agency.

"Vom lucra indeaproape cu bloggerii talentati din Romania pentru a-i ajuta sa produca un continut de calitate, care sa le aduca atat din ce in ce mai multi cititori, cat si pentru a dezvolta canale speciale de comunicare prin bloguri, care sa le aduca si venituri", a declarat Mihai Giulvezan, celalalt co-fondator al Blog Agency.

Agentia a anuntat ca va derula in luna septembrie prima campanie de blogvertising din Romania.
Blog Agency a mai anuntat ca are ca parteneri pentru implementarea de solutii de marketing online prin intermediul blogurilor agentia de publicitate interactiva MBDragan si agentia de marketing si dezvoltare de business digital Fivemark.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.