Social 17 August 2007 00:26
La capitolul prostitutie, femeile castiga mult mai bine decat barbatii. Am facut ceva cercetari, am aruncat un ochi la tarifele damelor de companie, cat si la cele ale barbatilor gigolo si am concluzionat: barbatii sunt clar discriminati!
Cea mai variata gama de masculi feroce si femei apetisante o putem gasi pe Internet. O simpla cautare pe Google si avem de ales din cateva sute de mii pagini web. Insa nu trece neobservat faptul ca domeniul e acaparat clar de femei. Sunt si barbati, dar nu au o prezentare la fel de buna ca a femeilor, iar paginile destinate lor sunt cu siguranta mult mai putine. Am luat pe rand cateva numere de telefon si am aflat chiar de la ei ca barbatii se vand cam ieftin, ba chiar gratis. Am avut noroc si am gasit un gigolo care nu are pretentii financiare. Nici macar dupa o noapte chinuitoare, cu cinci femei care urmeaza sa se casatoreasca. Ii place meseria lui si o face doar din pasiune, conform spuselor lui. Am mers mai departe, vrem sa platim totusi serviciile domnilor.

"35 de ani, manierat, prezentabil, vorbitor de engleza-franceza, ofer servicii de companie pentru doamne in Bucuresti, Ploiesti, Buzau, Focsani, Braila. Daca esti amatoare de masaj erotic sau partide de amor oricat de lungi cu un practicant de tao, suna!" Asta am si facut si am aflat ca pentru o noapte cere 50 de dolari, iar pentru un weekend, 100. In cazul unei petreceri cu cinci prietene, nu vrea "decat" 300 de dolari. L-am gasit pe net si pe Costi. El merge la sala de sase ani si a intrat de curand in bransa. Nu stie cat sa ceara si, de cele mai multe ori, pentru el, generozitatea doamnelor se reduce la 150 RON pe noapte. Pentru o petrecere cu mai multe doamne cere 500 RON. Dar chiar si-n cazul prostitutiei masculine, exista clasa de sus. Caci poza face diferenta. Gigolo adevarati, cu site special, cu exemplare dintre cele mai bune. Cresc pretentiile, creste suma. Pentru o ora de munca, "pachetele de muschi" vor 80 de dolari, iar pentru un weekend intreg, 780 de dolari.

Doamne, ce de "doamne"!

La doamne, lucrurile se mai schimba. Pozele sunt mult mai relevante pentru meseria lor, textele mult mai elaborate, caci nu numai fizicul atrage. Pentru domnii care le vor contacta e importanta si comunicarea, studiile facute, bunele maniere. Cel putin, asta cred ele. La capitolul dame de companie, am inceput cu cele de la "clasa de lux". Aici nu am avut acces, nici la preturi, nici la poze. Am continuat cu "clasa mijlocie", unde, spre deosebire de barbati, nu am gasit niciuna care sa "presteze in folosul comunitatii", gratis adica. Dar exista pentru toate buzunarele, insa un pic mai piperate decat cele pe care le putem zari pe strazi. Au ori locuinta proprie, ori vin la client acasa. Preturile pornesc cam de la 200 RON pe noapte si 300 de euro pentru un weekend intreg. Nu are importanta fizicul, nici varsta. Doar sa fie platite.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.