Social 17 August 2007 17:22
Cartea "Cum sa devii bogat", in care unul dintre cei mai cunoscuti miliardari din Statele Unite, Donald Trump, dezvaluie secretele reusitei sale, de la codul vestimentar, la regulile unei negocieri reusite, a aparut recent in limba romana, anunta Pro Editura.

Trump, unul dintre cei care au demonstrat ca visul american poate deveni realitate, a plecat de la aproape nimic si a facut avere din afaceri imobiliare, a pierdut apoi totul si a luat-o de la inceput.

"De fiecare data cand intalnesc pe cineva, acesta este primul lucru pe care vrea sa il stie: cum am devenit bogat", spune Donald Trump. De aceea, volumul il ajuta pe cititor sa isi faca o idee "despre ce este necesar ca sa castigi o avere". Autorul precizeaza ca nu poti deveni bogat doar daca ai noroc, ci trebuie "sa muncesti pentru asta".

Creatorul show-ului de televiziune "The Apprentice", difuzat in Romania de Antena 3, spune ca obiectivul sau este "succesul care are un sens".

"E bine sa fii platit. De cele mai multe ori, e absolut necesar si e un indicator bun al reusitei, dar cu siguranta ca nu e singurul. (...) E minunat sa fii in stare sa construiesti ceva.", spune Trump in cartea sa.
Volumul "Trump: Cum sa devii bogat" este disponibil in librarii la pretul de 39 de lei, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.