Social 17 August 2007 12:20
Pe Drumul National 1 a fost finalizat primul pod din zona comerciala Baneasa. Pasajul suprateran a fost inaugurat ieri de premierul Calin Popescu Tariceanu si de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban si va fi deschis traficului in aceasta seara in jurul orei 18.

Primul-ministru a criticat in repetate randuri ritmul lent de desfasuare a lucrarilor. Contractul prevedea finalizarea constructiei la inceputul acestui an.

Autoritatile apreciaza ca cel de-al doilea pod din zona va fi gata la mijlocul lunii noiembrie. "Preocuparea este legata de al doilea pod, al doilea viaduct, care trebuie sa se termine cat mai repede si, nu in ultimul rand, intersectia de la Bulevardul Aerogarii-Ionescu Sisesti, care are o serie de restrictii sau probleme, pentru ca la anu', in primavara, vom organiza summitul NATO si, din motive de securitate, nu putem sa tinem un santier deschis", a sustinut Calin Popescu Tariceanu, la inaugurarea pasajului.

Pana acum, soferilor le lua mai bine de o ora ca sa strabata mai putin de 4 kilometri la iesirea din Bucuresti. Pe langa soseaua neincapatoare, traficul era partial ingreunat si de lucrarile care aveau loc la cele doua pasaje supraterane din zona comerciala a orasului Otopeni.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.