Social 16 August 2007 23:49
La 30 de ani de la disparitie, regele rock’n-roll-ului a ramas la fel de iubit

Astazi, la 30 de ani de la moartea Regelui Rock'n Roll-ului, televiziunile si radiourile se intrec in emisiuni speciale dedicate inconfundabilului Elvis.

Peste Ocean, se asteapta un concurs pentru cel mai bun imitator Elvis, proiectii ale filmelor in care a jucat, iar la casa sa din Graceland sunt asteptati peste 50.000 de fani pentru a-l comemora. in unele orase s-au deschis deja cateva expozitii cu fotografii sau obiecte apartinand artistului.

La noi, televiziunea TCM va difuza, in aceasta seara, un interviu unic cu Jerry Schilling, cel mai bun prieten al lui Elvis, incepand de la ora 23.45.

Postul de Radio Europa FM va dedica intreaga zi de astazi marelui artist. Vor fi interviuri, muzica (toate hiturile vor umple programul muzical al postului radio), si se vor afla cele mai interesante lucruri legate de viata lui Elvis. Fanii adevarati vor putea suna la radio si, cu putin noroc, vor fi fericitii castigatori ai unor albume precum „Classic Elvis"si „Rock'n Roll Hero".

Nascut intr-o familie saraca, Elvis Presley a reusit sa isi depaseasca conditia si sa devina iubit pe intreg mapamondul. Cand avea 10 ani, fiindca parintii sai nu si-au permis sa ii cumpere o bicicleta, Elvis a primit cadou o chitara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.