Social 15 August 2007 23:50
Absolventii de turism, dar si cei care au experienta in domeniul hotelier au la dispozitie oferte de angajare la hotelurile de 5 stele din Romania.
Studiile in turism pot fi un avantaj la angajarea intr-un hotel

Reprezentantii marilor lanturi hoteliere la nivel mondial din Romania, ca Athenee Palace Hilton, Howard Johnson Grand Plaza sau Marriott Grand Hotel, scot la concurs in aceasta perioada locuri de munca incadrate pe toate nivelurile de responsabilitate, de la cele de camerista sau bucatar pina la contabil sau Sales Executive, potrivit site-urilor de recrutare online. Insa majoritatea joburilor scoase la concurs in domeniul hotelier prezinta drept cerinta cunoasterea limbii engleze, chiar si atunci cind vine vorba de pozitii ca bucatar sau camerista.

Cea mai variata si mai numeroasa oferta apartine Hilton Romania, cu peste zece pozitii scoase la concurs si deadline-uri intre 16 august si 6 septembrie. Lantul hotelier de 5 stele, cu o retea de 2.700 de hoteluri in 70 de tari, angajeaza pentru reprezentanta sa din Romania de la cameriste, spalatori de vase si de rufe sau ospatari, masori si electricieni pina la pozitii de Security Officer, Sales Executive sau supervizor de conferinte si evenimente.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.